Четврток, 02 Октомври 2014
 
 


ЛИЦЕНЦА А
Т.А. Адриатик Маврово

Даме Груев 28, 1000 Скопје
Тел..:3230 600 Факс 3134 396
E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web:adriaticmavrovo.com.mk

 

 

 

 

  

Традиционално летување во

 В Е Л И Н Г Р А Д  – Бугарија

Искористете ја можноста да престојувате во

 

ГРАДОТ НА ЗДРАВЈЕТО !!!!

 Овозможете си  добар одмор,закрепнување  и  лекување  !!!!

 

  • ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ  -  10 НОЌЕВАЊА  - 40 
  • ХОТЕЛ АУРА*** 10 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК,РУЧЕК,ВЕЧЕРА-260          
  • ХОТЕЛ АУРА***   5 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК,РУЧЕК,ВЕЧЕРА-135           
  • ХОТЕЛ  ЕЛБРУС***   10 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК160  

 

ПРЕВОЗ   СКОПЈЕ-ВЕЛИНГРАД-СКОПЈЕ – 25 

термини на тргнување

 

Скопје- Велинград – 22,00 часот

 25.06,  30.06.2012

 05.07,  10.07,  15.07,  20.07,  25.07,  30.07.2012

 05.08,  10.08,  15.08,  20.08,  25.08,  30.08.2012

 

Велинград -Скопје-12,00(локално време)

26.06.2012

01.07,  06.07,  11.07, 16.07,  21.07,  26.07, 31.07.2012

06.08,  11.08, 16.08,  21.08,  26.08, 31.08.2012

  


Туристичка агенција АДРИАТИК МАВРОВО
Ул. Даме Груев бр.28 Скопје тел: +389 2 3230 600 факс: +389 2 3134 396
www.adriaticmavrovo.com.mk ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Par le poids d’une education stricte, la majeure partie du temps l’homme est mal informe voire pas du tout eduque sur sa achat cialis andorre sexualite achat de cialis en ligne et celle de la femme.
La terapia a base di comprare cialis originale italia erbe e diventata estremamente popolare in termini della cura di disfunzione dove posso acquistare cialis online erettile.
Danza e cialis generico costo mexico un significativo cialis soft generico metodo antistress, perche lo stress e una delle piu difuse cause dell’obesita.
Il vous est en effet possible priligy vente - kamagra acheter en ligne d`utiliser egalement le viagra achat de cialis viagra - dapoxetine 60 mg et cialis.
5) e’ vero che una eccessiva masturbazione provoca come acquistare cialis con postepay acquisto viagra generico online impotenza ?